Technical Sales Engineer Antwerpen - Limburg

Nathan Systems maakt deel uit van de krachtige Nathan Group en staat garant voor hoogwaardige producten, verregaande projectondersteuning, totale klimaatconcepten, bronboringen en een uitgebreid servicepakket.

Nathan is het expertcentrum op het gebied van duurzame klimaatconcepten en kwalitatief hoogstaande producten in het vakgebied van de warmtepompen en laag temperatuur verwarming. Met een flinke dosis kennis, ondersteunende diensten en een sterk team van ruim honderd betrokken vakmensen vertegenwoordigt Nathan onder andere de Duitse A-merken Uponor en Alpha Innotec in de Benelux. Bij Nathan werk je aan innovatieve projecten, in een gezellig en inspirerend team van collega’s. Nathan biedt je een uitdagende baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een prettige, informele en sterk groeiende werkomgeving.

Functie

Als Technical Sales Engineer vertegenwoordig je Nathan bij onze partners. Dit zijn oa de HVAC installateurs, groothandels, studiebureaus, architecten en aannemers en dit voornamelijk in de regio Antwerpen en Limburg. U werkt zowel vanuit een bestaand klantenbestand, als vanuit eigen prospectie. Met je technische achtergrond sta je de klanten bij met advies, je gaat op zoek naar projecten en werkt samen met je binnendienst de oplossingen uit die je dan ook gaat voorstellen en opvolgen. Je onderhoudt goede relaties met onze partners en bent steeds op zoek naar opportuniteiten.

Jouw profiel

Je hebt een technische achtergrond, bij voorkeur in de HVAC, dit door opleiding en/of door ervaring of je meent dat je je deze materie in no time eigen kan maken. Noodzakelijk is een aantoonbare B2B ervaring in de sector van de HVAC en/of studiebureaus en architecten. Je zit niet te wachten tot een project binnengewaaid komt, maar gaat proactief naar de projecten op zoek. Je denkt oplossingsgericht en out-of-the-box. We zijn een organisatie van A-merken en dus eerder dan louter op prijs te onderhandelen verwachten wij van jou een uitstekende behoefteanalyse en aansluitende oplossing.  Je bent een sterke relatiebouwer met Nederlands als moedertaal (of je beheerst dit perfect). Tevens beschikt u over een goede basiskennis van het Frans. Kennis van Engels en/of Duits is een plus.

Ons aanbod

Je komt terecht in een enthousiaste onderneming waar creativiteit, zelfstandigheid en een hands-on mentaliteit centraal staan. Je bent voornamelijk op de baan en daarvoor stellen wij een representatieve firmawagen ter beschikking. Evenals laptop, GSM en tablet. Je loon bepalen we in samenspraak op basis van je ervaring en opleiding.    

Solliciteer direct!

Ben je geïnteresseerd in onze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie naar Peggy Charels via p.charels@nathan.be